Malzemeler
1 Paket tost ekmeği
10-15 diş sarımsak
1 kase kaşar peyniri rendesi
100 gr lor peyniri
Yarım demet maydanoz
1 Yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için 2-3 adet domates çekirdeği alınmış
Hazırlanışı
Ekmek dilimlerini tereyağı ile yağlayın. Üzerine havanda dövülmüş sarımsaklarıda sürüp fırınlayın. 5-6 dakika kadar bekletin ve fırından
çıkarmaya yakın
maydanoz karışımlı lor peyniri ekleyin. Üzerine kaşar
rendesini ekleyip
tekrar fırına geri koyun. Kaşar eriyince fırından alıp servis yapın. Üzerine
çekirdeği alınmış domates dilimi ve maydanoz yaprağı ile kürdanı tuturup süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder