26 Nisan 2015 Pazar

SARIMSAK SOSLU EKMEK DİLİMLERİ




Malzemeler

 
1 Paket tost ekmeği
10-15 diş sarımsak
1 kase kaşar peyniri rendesi
100 gr lor peyniri
Yarım demet maydanoz
1 Yemek kaşığı tereyağı
 
Üzeri için 2-3 adet domates çekirdeği alınmış
 
Hazırlanışı

 
Ekmek dilimlerini tereyağı ile yağlayın. Üzerine havanda dövülmüş  sarımsaklarıda sürüp fırınlayın. 5-6 dakika kadar bekletin ve fırından
çıkarmaya yakın maydanoz karışımlı lor peyniri ekleyin. Üzerine kaşar
rendesini ekleyip tekrar fırına geri koyun. Kaşar eriyince fırından alıp servis yapın. Üzerine çekirdeği alınmış domates dilimi ve maydanoz yaprağı ile kürdanı tuturup  süsleyebilirsiniz.

Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder