Malzemeler
1 kilo taze fasülye
2 diş sarımsak
1 çay bardağı sirke
1 su bardağı su
Tuz
İçi için
100 gr yeşil biberli zeytin
100 gr kornişon turşu
1 kutu mısır
1 demet dereotu
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
2 adet limon
Zeytinyağı
Hazırlanışı
1) Fasülyeler sarımsak sirke su tuz ekleyip düdükü tencerede on dakika haşlayın.
2) Haşlanmış fasülyeler süzgeçten süzülür.Diğer tarafta zeytinler
doğranır. Kırmızı
biber ve kornişon turşu ve dere otu doğranıp mısır
süzülmüş fasülyeler
ile karıştırılır. Limon ve zeytinyağı ekleyip servis
yapılır.
Afiye olsun.
Afiye olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder