19 Kasım 2014 Çarşamba

KORDON BLU




 
MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
6 adet kornişon turşu
3 adet yumurta
Galeta unu
3 çorba kaşığı yağ
Karabiber köri ve tuz
Kızartmak için bol sıvıyağ
 
Hazırlanışı
1) Tavukları açılıp dövülür geniş bir kapta yağ , köri , karabiber ve tuz ile ovalanır tavuklar sosla karıştırılır .
2) Turşu ve kaşar peyniri ince uzun parmak şeklinde doğranır . Tavukların içine konulur kürdan ile tut durulur .
3. Önce haşlanır sonra çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa bulanarak orta ateşte bol yağda kızartılıp servis sıcak sunulur.

 


Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder