MALZEMELER
·
1 kase haşlanmış barbunya
·
1 kase haşlanmış mısır
·
5 adet yeşil soğan
·
1 tutam maydanoz
Sosu için
Malzemeler
·
1 kase közlenmiş kırmızı biber
·
1 adet limon
·
Zeytinyağı
·
Tuz
Hazırlanışı;
Yeşillikleri ince olarak doğrayın
ve sevis tabağına alın. Başka bir kaba haşlanmış barbunyayı, haşlanmış mısırı,
yeşil soğanı da ekleyip karıştırın. Servis tabağının yeşilliklerin üzerine
barbunya karışımını ilave edin. Sosu için közlenmiş kırmızı biberleri blendera
alın. Üzerine limon suyu zeytinyağını ilave edin ve çalıştırın. Barbunyanın
üzerine hazırlanan sosu döküp servis edin.
Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder